Wolkom yn de Afûk webwinkel

Winkelwein:

0 produkten - € 0,00
Jo winkelwein is leech.

0

Prisma taaltraining

Prisma taaltraining

€ 36,99

Snel Overzicht

Fries voor zelfstudie
OF

Details

Fries voor zelfstudie is het leerboek bij uitstek voor niet-Friestaligen die in eigen tempo Fries willen leren, maar het is ook in groepsverband uitstekend te gebruiken. Het is bedoeld voor diegenen die weinig of nog geen kennis van het Fries hebben. De cursist zal met dit boek geleidelijk maar snel het alledaagse Fries kunnen leren verstaan, lezen en spreken.

Het boek bevat twintig lessen, waaronder vijf herhalingslessen. Elke les heeft een thema dat te maken heeft met een alledaags onderwerp: kennismaken, reizen, gezondheid, wonen, winkelen, enz. Elke les bestaat uit twee of drie luisterteksten die gebaseerd zijn op gesprekken die aansluiten op het thema. De lessen bevatten verder opdrachten zoals uitspraakoefeningen, woordenschatoefeningen en spreekopdrachten die tot doel hebben de vaardigheden verstaan, lezen en spreken te ontwikkelen. Een vast onderdeel van de lessen is de grammatica waarin veel aandacht wordt besteed aan de vervoeging van werkwoorden.

Met een lijst met onregelmatige werkwoorden, een beknopte grammatica, een antwoordenbijlage, een woordenlijst en een lijst met Friese plaatsnamen achterin het boek helpt Fries voor zelfstudie iedereen op weg om vlot Fries te leren verstaan, lezen en spreken.

Oanfoljende ynformaasje

ISBN 90 274 1487 4

Ek fan dizze auteur