Wolkom yn de Afûk webwinkel

Winkelwein:

0 produkten - € 0,00
Jo winkelwein is leech.

0

Kleine Encyclopedie van het Skûtsjesilen

Kleine Encyclopedie van het Skûtsjesilen

Auteur: Klaas Jansma

Normale prijs: € 16,50

Special Price € 5,00

Snel Overzicht

In de Kleine Encyclopedie van het Skûtsesilen worden alle gangbare termen uitgelegd. In Nederlands en Fries, en soms omgekeerd. Met honderden instructieve of gewoon mooie illustraties. De trefwoorden zijn geordend in twee delen.
OF

Details

Skûtsjesilen is een sport vol mysterie. Zelfs kenners en vaste toeschouwers vragen zich geregeld af wat er op het water gebeurt. Trouwens, wat zijn nu eigenlijk skûtsjes? En aan welke regels moeten de deelnemers zich houden?

In de Kleine Encyclopedie van het Skûtsesilen worden alle gangbare termen uitgelegd. In Nederlands en Fries, en soms omgekeerd. Met honderden instructieve of gewoon mooie illustraties. De trefwoorden zijn geordend in twee delen.

Deel 1 gaat over het skûtsje en leven en werk van de oude zeilschippers. In Deel 2 worden de zaken betreffende het wedstrijdzeilen bij SKS en IFKS beschreven. Duizenden woorden en namen passeren de revue. Van aan de wind tot zwaardloper en van Amels tot Zwerver. Kortom: een onmisbaar naslagwerk voor wie er echt van wil genieten, voor u samengesteld door Klaas Jansma.

Oanfoljende ynformaasje

ISBN 9789033008061

Ek fan dizze auteur