Wolkom yn de Afûk webwinkel

Winkelwein:

0 produkten - € 0,00
Jo winkelwein is leech.

0

Hoe Maria verscheen in Fryslân

Hoe Maria verscheen in Fryslân

Auteur: Rosa Mystica
€ 20,00

Snel Overzicht

Hoe serieus kun je mensen nemen als ze Maria in Friesland gezien hebben?
OF

Details

De Heer manifesteert zich niet zo vaak. In de bijbel een paar maal na Zijn opstanding. Verder laat Hij het grote Verschijningswerk over aan Zijn moeder Maria. Die trad en treedt regelmatig op.

Mensen die roepen dat Mariaverschijningen een warme-landenaangelegenheid zijn, hebben ongelijk.

Ook in Fryslân laat de Heilige Maagd zich wel degelijk zien. En zo'n gebeurtenis is heus niet voorbehouden aan onnozele kinderen en hysterische nonnen. Ook zeer intelligente, nuchtere en ook niet godsdienstige personen maakten melding van Mariaverschijningen in het noordwesten van Friesland. Volgens onbevestigde berichten tot grote ergernis van de huidige bisschop van Groningen-Leeuwarden.

Net als de rest van de clerus lijkt de monseigneur een beetje afstandelijk. In die zin dat hij de verschijningen in Het Bildt niet zomaar erkent. Dit soort `heisa is wel het laatste waar Mgr. De Korte op zit te wachten.

Hoe serieus kun je mensen nemen als ze Maria in Friesland gezien hebben? Die als nuchtere Bilkerts bekend staan maar nu verkettert worden. Zo werd een van de zieners uitgemaakt voor Satanist. Omdat hij was gesignaleerd op een hardrock feest.

Bindwijze: Paperback
Nederlands, 171 pagina's 

Oanfoljende ynformaasje

ISBN 9789402111446