Wolkom yn de Afûk webwinkel

Winkelwein:

0 produkten - € 0,00
Jo winkelwein is leech.

0

Completen

Completen

Auteur: Marga Claus
€ 17,95

Snel Overzicht

Completen
roman van Marga Claus
OF

Details

Completen
Marga Claus

Halverwege de twintigste eeuw is er in een Braziliaanse melaatsenkolonie sprake van wonderlijke Mariaverschijningen, met daarbij flesjes miswijn die spontaan overlopen, en zieken die zomaar worden genezen. De nuchtere Bolswarder pater Rogatus Hoogma probeert dat mysterie te bevatten, maar Rome wil er niets van weten.

Anno 2010 trekt een Friese schrijfster zich acht dagen terug in een benedictijner klooster om de historische brieven over die melaatsen te lezen. Ze weet niet dat die brieven over ziekte en genezing én haar verblijf in het klooster vooral iets zeggen over haar eigen toekomst.

Een roman over wonderbaarlijke genezingen in een ver land en een niet minder wonderbaarlijke ziekte en dood dicht bij huis.

Van Marga Claus (Ljouwert, 1955) verschenen sinds 2000 vier (documentaire) romans. Twee eerdere titels verschenen ook in een Nederlandse vertaling, bij uitgeverij Van Gennep in Amsterdam.

De Friese editie 'Kompleten' verscheen in 2013 bij Utjouwerij Afûk en werd genomineerd voor de Gysbert Japicx-prijs 2015

Nederlands, paperback, 270 pagina's, uitgeverij Het Nieuwe Kanaal

Oanfoljende ynformaasje

ISBN 978 94 92457 04 2

Ek fan dizze auteur